Ananda Marga Finland

ANANDA MARGA
Finland

Respond to truly living

Tämä sivusto auttaa tutustumaan Ananda Margaan, kerromme mitä teemme ja mistä meidät löytää.

Namaskar

Olemme tavoitettavissa maanantaista  perjantaihin.
Osoite: Oodi kirjasto, 3. kerros, Helsinki
Aika: 18.00-19.00

Opettajat


Opi kokeneilta jooga- ja meditaatio-opettajilta, jotka tekevät autenttisia fyysisiä, mentaalisia ja henkisiä harjoituksia omassa elämässään.

Heistä käytetään nimitystä Acarya:
"henkilö joka opettaa omalla esimerkillään".
BS-WTs-1024-190
Jooga- ja meditaatio-opettajamme Euroopassa

Intialaissyntyinen Acarya (Dada) Bhavottarananda Avt. tunsi vetoa henkisyyteen jo nuoruu-dessaan. Vuonna 1987 hänet vihittiin joogamunkiksi Intiassa, jossa hän aluksi työskenteli opettamalla joogaa nuorille.

Vaikeiden tekniikoiden hallinnan jälkeen hänet lähetettiin opettamaan Koreaan ja Japaniin, jossa hän joogatuntien lisäksi opetti myös paastoa. Dada puhuu englantia, mutta järjestämme tulkkauksen suomeksi. Haluttaessa hän antaa henkilökohtaista opetusta meditaatiossa ja muissa jooga-harjoituksissa. (+358 41 7523543)

Filippiiniläissyntyinen Avadhutika Ananda Kripa Ac. (Didi) on toiminut Suomessa vuodesta 2003. Suomen jälkeen Didi työskenteli Espanjassa ja tällä hetkellä Hollannissa.  Read more

Englannissa syntynyt Avadhutika Ananda Dayashiila Ac. (Didi) löysi Ananda Margan vuonna 1989 suoritettuaan kolmivuotisen sairaanhoitaja-tutkinnon Latrobe Universityssä Australiassa. Didi työskenteli Australiassa paikallisena vapaaehtoisena viiden vuoden ajan neohumanistisessa koulutusprojektissa ja opetti joogaa aikuisille.

1995 Didi suoritti Ananda Margan meditaatio-ohjaajakoulutuksen. Hän työskenteli jooganunnana Lontoossa ja myöhemmin Ruotsissa opettaen joogaa ja meditaatiota sekä seitsemän vuotta Italiassa vastaten naisille suunnatusta koulutus-, hyvinvointi- ja terveysprojektista.

Vuodesta 2020 lähtien Didi on työskennellyt Suomessa opettaen joogaa, meditaatiota ja terveysharjoituksia naisille. Didi opettaa myös englantia lapsille neohumanistisen opetusmenetelmän avulla.

Erikoislääkäri Sauli Siekkinen on harjoittanut joogaa vuodesta 1988. Hän on yksi harvoista suomalaisista kansainvälisen tason joogaopettajista, joka on opettanut suosittuja kursseja Euroopan suurkaupungeissa, Venäjällä ja Aasiassa vuodesta 1992 lähtien .

Hänen laaja yleissivistyksensä ja kiinnostuksensa astrologiaan, homeopatiaan, länsimaiseen mystiikkaan ja maalaukseen ovat tehneet hänestä suositun luennoitsijan. Joogafilosofian lisäksi Sauli Siekkinen luennoi myös alkemiasta, astrologiasta, vaihtoehtoisista terapioista ja kristillisestä mystiikasta. Hän luennoi erilaisissa tilaisuuksissa ympäri Suomea.

Suomesta on kotoisin Acarya (Dada) Rasatmakananda Avt. Hän aloitti joogan harjoittamisen vuonna 1979 ja hänestä tuli joogamunkki vuonna 1983 .

Hän opetti joogaa Kaakkois-Aasiassa 13 vuotta, vuoden Australiassa ja 11 vuotta Afrikassa. Vuodesta 2007 vuoteen 2022 hän toimi joogan opettamisen lisäksi sosiaalityöntekijänä asunnottomien nuorten elämäntaitovalmentajana.

Dada Rasatmakananda nimitettiin Suomen ja Ruotsin aluesihteeriksi elokuussa 2022 . Hän puhuu suomea, ruotsia ja englantia. Haluttaessa hän antaa henkilökohtaista opetusta meditaatiossa ja muissa joogaharjoituksissa.