Ananda Marga Finland

ANANDA MARGA
Finland

Respond to truly living

Avadhutika Ananda Kripa Ac.

Filippiniläissyntyinen Avadhutika Ananda Kripa Acarya (Didi) on toiminut Suomessa vuodesta 2003. Jo nuoruusvuosinaan hän kiinnostui sisäisestä kehityksestä ja meditaatiosta.

Didin tiensä vei ensin Etelä-Amerikan köyhimmille seuduille Peruun ja Brasilian katulapsien pariin, perusti kouluja. Ennen Suomeen tuloaan hän toimi Ananda Margan koulun johtajattarena Oslossa. Suomessa Didi Ananda Krpa nimitettiin Ananda Margan ylläpitämän kahden päiväkodin johtajattareksi. Työnsä ohella Didi veti Helsingissä joogakursseja ja opetti myös kasvisruuanlaittoa.

Didi antaa henkilökohtaista meditaatio-opetusta naisille ja ohjaa heitä joogan yksilöllisissä harjoituksissa.

Suomen jälkeen Didi työskenteli Espanjassa ja työskentelee tällä hetkellä Hollannissa. Tehtävänsä lisäksi Didi vierailee usein Helsingissä.

 

Aiheeseen liittyvää

Juhannus 2023

Kutsumme sinut lämpimästi juhannustapahtumaan Forssan lähellä sijaitsevan Kreivilän kauniissa luonnossa. Juhannuksen jooga- ja meditaatioretriitti 23 – 25.6.2023 * Tarinoita nuotiolla järven rannalla* Mantralaulua luonnon keskellä*

Mitä Ananda Marga tarjoaa?

Paremman elämän tavoitteleminen on ihmisen perusolemuksessa. Me haluamme vahvistaa ja ylläpitää fyysistä hyvinvointiamme, tyydyttää mielemme haluja ja etsiä pysyvämpää onnen lähdettä. Ananda Marga edustaa alkuperäistä

Keho, mieli ja tietoisuus

Tämä artikkeli käsittelee joogan biopsykologiaa. Ihmiskeho on biologinen koneisto. Mieli hallitsee tätä kehon koneistoa pitämällä siihen suoraa yhteyttä ja vuorovaikutusta rauhasten, hormonien ja hermoston välityksellä.

Luokat