Ananda Marga Finland

ANANDA MARGA
Finland

Respond to truly living

Mitä Ananda Marga tarjoaa?

Paremman elämän tavoitteleminen on ihmisen perusolemuksessa. Me haluamme vahvistaa ja ylläpitää fyysistä hyvinvointiamme, tyydyttää mielemme haluja ja etsiä pysyvämpää onnen lähdettä.

Ananda Marga edustaa alkuperäistä joogan eli tantran perinnettä. Se on tuhansia vuosia vanha tie hyvinvoinnin ja onnen saavuttamiseen, mutta ottaa huomioon myös tämän päivän elämän vaatimukset ja mahdollisuudet.

Ananda Marga opettaa harjoituksia ja käytäntöjä, jotka tuovat vanhan perinteen meille hyödynnettäväksi. Siihen kuuluu fyysisiä ja henkisiä harjoituksia, kuten jooga-asanoita, meditaatiota, palveluharjoituksia, ruokavaliota ja paastoa.

Ananda Margan alkeiskurssit tarjoavat kattavat perustiedot Astanga-pohjaisesta joogasta. Alkeiskurssilla keskitytään yksinkertaisiin liikesarjoihin, jotka jokainen voi oppia ilman rajoituksia. Alkeiskurssilla opit myös joogan eettiset periaatteet ja käytännön asioita kuten joogan mukaisen kasvissyönnin perusteet. Alkeiskurssit tarjoavat helpon tavan ylläpitää yleiskuntoa ja oppia joogaohjelma, jota voit toteuttaa itsenäisesti kotonasi.

Meditaatiokursseilla opit syvällisemmin joogan elämäntyylistä ja filosofiasta ja meditaation harjoittamisen käytännöstä. Meditaation oppineet voivat osallistua viikoittaiseen yhteismeditaatioon.

Meditaatiokurssilla opit keskittämään huomiosi, hallitsemaan mieltäsi ja käyttämään visualisointitekniikoita, jotka on tarkoitettu helpottamaan henkilökohtaista, sisäistä meditaatiota. Halukkaat voivat myös saada opettajalta henkilökohtaisen mantran ja keskittymispisteen.

Ananda Marga järjestää myös joogaretriittejä. On myös mahdollista osallistua vapaaehtoistyöhön erilaisissa palveluprojekteissa tai valmistua vapaaehtoistyöntekijäksi tai joogaopettajaksi kansainvälisestä koulusta. Tule kuitenkin ensin alkeiskurssillemme ja koe itse, mistä Ananda Margassa on kyse.

Aiheeseen liittyvää

Juhannus 2024

Kutsumme sinut lämpimästi juhannustapahtumaan Forssan lähellä sijaitsevan Kreivilän kauniissa luonnossa. Juhannuksen jooga- ja meditaatioretriitti 21 – 23.6.2024 * Tarinoita nuotiolla järven rannalla* Mantralaulua luonnon keskellä*

Keho, mieli ja tietoisuus

Tämä artikkeli käsittelee joogan biopsykologiaa. Ihmiskeho on biologinen koneisto. Mieli hallitsee tätä kehon koneistoa pitämällä siihen suoraa yhteyttä ja vuorovaikutusta rauhasten, hormonien ja hermoston välityksellä.

Tietoisuus ja opiskelu

Tietoisuus on tila tai kyky havaita, tuntea tai olla tietoinen tapahtumista, esineistä tai aistimalleista. Tällä tietoisuustasolla tarkkailija voi vahvistaa aistitiedot ilman, että se välttämättä merkitsee

Luokat