Ananda Marga Finland

ANANDA MARGA
Finland

Respond to truly living

Askelia meditaatioon

Meditaatiota opastavan kanavan esittely.

Linkki: Youtube-kanavaan

Askelia meditaatioon on ilmainen online-meditaatiokurssi. Se tarjoaa  yksinkertaisen ja käytännöllisen meditaatiomenetelmän. Opastamme myös muita meditaatiokokemusta parantavia käytäntöjä, kuten joogaharjoituksia, ruokavalioa ja paastoa.

Tervetuloa oppimaan meditaatiota opastusvideoidemme avulla. Askelia meditaatioon on ilmainen meditaatiokurssi verkossa. Se tarjoaa yksinkertaisen ja käytännöllisen meditaatiomenetelmän erityisesti niille, jotka kokeilevat sitä ensimmäistä kertaa. Videoilla opastusta antaa pääasiassa Dada Sadananda, joka on opettanut meditaatiota tuhansille ihmisille. Pyrimme tarjoamaan laajan näkökulman ja inspiraatiota terveellisiin elämäntapoihin, joogaan ja meditaatioon.

Tarjoamme 11-osaisen johdantokurssin ja muita sarjoja, jotka käsittelevät etiikkaa, joogafilosofiaa, joogan biopsykologiaa, terveyttä, kasviruokaa, paastoa ja muuta hyödyllistä ja käytännöllistä. Tilaa kanava ja osallistu keskusteluun.

Askelia meditaatioon Telegram-ryhmän avulla saat yhteyden muihin samasta asiasta kiinnostuneisiin omalla alueellasi.

Ryhmään voi liittyä tämän linkin avulla:
https://t.me/+8M1wM_05kSoyZjQ0

Aiheeseen liittyvää

Juhannus 2023

Kutsumme sinut lämpimästi juhannustapahtumaan Forssan lähellä sijaitsevan Kreivilän kauniissa luonnossa. Juhannuksen jooga- ja meditaatioretriitti 23 – 25.6.2023 * Tarinoita nuotiolla järven rannalla* Mantralaulua luonnon keskellä*

Mitä Ananda Marga tarjoaa?

Paremman elämän tavoitteleminen on ihmisen perusolemuksessa. Me haluamme vahvistaa ja ylläpitää fyysistä hyvinvointiamme, tyydyttää mielemme haluja ja etsiä pysyvämpää onnen lähdettä. Ananda Marga edustaa alkuperäistä

Keho, mieli ja tietoisuus

Tämä artikkeli käsittelee joogan biopsykologiaa. Ihmiskeho on biologinen koneisto. Mieli hallitsee tätä kehon koneistoa pitämällä siihen suoraa yhteyttä ja vuorovaikutusta rauhasten, hormonien ja hermoston välityksellä.

Luokat