Ananda Marga Finland

ANANDA MARGA
Finland

Respond to truly living

Avadhutika Ananda Dayashiila Ac.

Englannissa syntynyt Avadhutika Ananda Dayashiila Acarya (Didi) löysi Ananda Margan vuonna 1989 suoritettuaan kolmivuotisen sairaanhoitaja-tutkinnon Latrobe Universityssä Australiassa. Didi työskenteli Australiassa paikallisena vapaaehtoisena viiden vuoden ajan neohumanistisessa koulutusprojektissa ja opetti joogaa aikuisille.

1995 Didi suoritti Ananda Margan meditaatio-ohjaajakoulutuksen. Hän työskenteli jooganunnana Lontoossa ja myöhemmin Ruotsissa opettaen joogaa ja meditaatiota sekä seitsemän vuotta Italiassa vastaten naisille suunnatusta koulutus-, hyvinvointi- ja terveysprojektista.

Vuodesta 2020 lähtien Didi on työskennellyt Suomessa opettaen joogaa, meditaatiota ja terveysharjoituksia naisille. Didi opettaa myös englantia lapsille neohumanistisen opetusmenetelmän avulla.

Aiheeseen liittyvää

Juhannus 2023

Kutsumme sinut lämpimästi juhannustapahtumaan Forssan lähellä sijaitsevan Kreivilän kauniissa luonnossa. Juhannuksen jooga- ja meditaatioretriitti 23 – 25.6.2023 * Tarinoita nuotiolla järven rannalla* Mantralaulua luonnon keskellä*

Mitä Ananda Marga tarjoaa?

Paremman elämän tavoitteleminen on ihmisen perusolemuksessa. Me haluamme vahvistaa ja ylläpitää fyysistä hyvinvointiamme, tyydyttää mielemme haluja ja etsiä pysyvämpää onnen lähdettä. Ananda Marga edustaa alkuperäistä

Keho, mieli ja tietoisuus

Tämä artikkeli käsittelee joogan biopsykologiaa. Ihmiskeho on biologinen koneisto. Mieli hallitsee tätä kehon koneistoa pitämällä siihen suoraa yhteyttä ja vuorovaikutusta rauhasten, hormonien ja hermoston välityksellä.

Luokat