Ananda Marga Finland

ANANDA MARGA
Finland

Respond to truly living

Acarya Rasatmakananda Avt.

Suomesta on kotoisin Acarya Rasatmakananda Avadhuta (Dada). Hän aloitti joogan harjoittamisen vuonna 1979 ja hänestä tuli joogamunkki vuonna 1983 .

Hän opetti joogaa Kaakkois-Aasiassa 13 vuotta, vuoden Australiassa ja 11 vuotta Afrikassa. Vuodesta 2007 vuoteen 2022 hän toimi joogan opettamisen lisäksi sosiaalityöntekijänä asunnottomien nuorten elämäntaitovalmentajana.

Dada Rasatmakananda nimitettiin Suomen ja Ruotsin aluesihteeriksi elokuussa 2022 . Hän puhuu suomea, ruotsia ja englantia.

Haluttaessa hän antaa henkilökohtaista opetusta meditaatiossa ja muissa joogaharjoituksissa.

Aiheeseen liittyvää

Juhannus 2023

Kutsumme sinut lämpimästi juhannustapahtumaan Forssan lähellä sijaitsevan Kreivilän kauniissa luonnossa. Juhannuksen jooga- ja meditaatioretriitti 23 – 25.6.2023 * Tarinoita nuotiolla järven rannalla* Mantralaulua luonnon keskellä*

Mitä Ananda Marga tarjoaa?

Paremman elämän tavoitteleminen on ihmisen perusolemuksessa. Me haluamme vahvistaa ja ylläpitää fyysistä hyvinvointiamme, tyydyttää mielemme haluja ja etsiä pysyvämpää onnen lähdettä. Ananda Marga edustaa alkuperäistä

Keho, mieli ja tietoisuus

Tämä artikkeli käsittelee joogan biopsykologiaa. Ihmiskeho on biologinen koneisto. Mieli hallitsee tätä kehon koneistoa pitämällä siihen suoraa yhteyttä ja vuorovaikutusta rauhasten, hormonien ja hermoston välityksellä.

Luokat