Ananda Marga Finland

ANANDA MARGA
Finland

Respond to truly living

Elä nykyhetkessä

Yllättäen huomaat yhtäkkiä lintujen laulun tai tuulen äänen.

Useimmilla meistä on taipumus elää menneisyydessä tai tulevassa. Kuinka usein huomaat ajattelevasi sitä, mitä tapahtui eilen tai mitä voi tapahtua huomenna? Tai on jatkuva huoli, joka toistuu mielessämme. Miten tämä vaikuttaa elämääsi ja hyvinvointiisi? Yksi tapa olla nykyhetkessä on havainnoida enemmän ympäristöäsi.

Kuinka usein käytät päivästäsi aikaa katsoaksesi ympärillesi ja katsoaksesi mitä tapahtuu?

Milloin viimeksi istuit alas, suljit silmäsi, hengitit syvään ja katsoit kaikkea ympärilläsi?

Yllättäen huomaat yhtäkkiä lintujen laulun tai tuulen äänen. Jos emme huomaa näitä luonnollisia ääniä, on mielemme jotenkin epätasapainossa tai sulkeutunut.

Elä nykyhetkessä, tässä hetkessä, hereillä ja elossa. Katso ja nauti nyt; havaitset asioita, joita et ole aiemmin huomannut. Pieniä asioita, jotka luovat hyvinvointia ja ovat elämisen arvoisia.

Juuri tämä kyky elää nykyhetkessä on yksi tärkeimmistä vaikutuksista, jonka tuo säännöllinen meditointi kahdesti päivässä – opimme todella elämään.

Aiheeseen liittyvää

Juhannus 2024

Kutsumme sinut lämpimästi juhannustapahtumaan Forssan lähellä sijaitsevan Kreivilän kauniissa luonnossa. Juhannuksen jooga- ja meditaatioretriitti 21 – 23.6.2024 * Tarinoita nuotiolla järven rannalla* Mantralaulua luonnon keskellä*

Mitä Ananda Marga tarjoaa?

Paremman elämän tavoitteleminen on ihmisen perusolemuksessa. Me haluamme vahvistaa ja ylläpitää fyysistä hyvinvointiamme, tyydyttää mielemme haluja ja etsiä pysyvämpää onnen lähdettä. Ananda Marga edustaa alkuperäistä

Keho, mieli ja tietoisuus

Tämä artikkeli käsittelee joogan biopsykologiaa. Ihmiskeho on biologinen koneisto. Mieli hallitsee tätä kehon koneistoa pitämällä siihen suoraa yhteyttä ja vuorovaikutusta rauhasten, hormonien ja hermoston välityksellä.

Luokat